Praktijk PEPER&PEEN gaat door als De Darmtherapeut

November 2022logo van De Darmtherapeut
Toen ik ruim 7 jaar geleden mijn praktijk startte, vond ik de naam PEPER&PEEN wel lekker klinken. Een kleurrijk logo erbij en voilá, gaan met die banaan! Maar in al die jaren hebben al veel mensen mij glazig aan staan kijken als ik vertelde dat ik ‘orthomoleculair therapeut was bij praktijk PEPER&PEEN’. Ze hadden geen idee wat ik deed en dat neem ik ze niet kwalijk.

Daarom: verandering van mijn naam met hopelijk wat minder vragende blikken als ik vertel dat ik:

Darmtherapeut ben en dat ik mensen help met het Prikkelbare Darm Syndroom om meer rust te krijgen in hun buik.

Daarbij introduceer ik het traject ‘Het Prikkelbare Darm Syndroom De Baas’ . Dit traject van een half jaar bestaat uit een uitgebreide darmscreening, hertesten, een voedingsintolerantietest en 6 consulten. Voor één prijs en met dezelfde inzet en bevlogenheid die jullie van mij kennen. Speciaal voor mensen met darmproblematiek die gericht willen werken aan een oplossing.

Kunnen mensen dan niet meer aankloppen voor een los advies?
Natuurlijk kan dat nog steeds, maar in grote lijnen ga ik aan de slag met mensen die kampen met het Prikkelbare Darm Syndroom en die het prettig vinden om in de vorm van een traject begeleid te worden.

Heb je vragen? Laat het gerust weten.

p.s. GRATIS SESSIE – Ken jij iemand die kampt met een Prikkelbare Darm en gun je haar/hem een leven zonder gedoe op het toilet? Tip die persoon dan op de mogelijkheid voor een gratis sessie waarin ik tips geef voor een blije buik. Deze sessie is volledig vrijblijvend en in te boeken via Contact | de darmtherapeut.

Deel dit bericht van De Darmtherapeut