AANBOD 

Traject ‘Prikkelbare Darm Syndroom de Baas’

Programma ‘DOE-DE-DARMCHECK’

3

GEZONDE DARMEN ZIJN DE BASIS

TRAJECT PRIKKELBARE DARMSYNDROOM DE BAAS!

In de meeste gevallen blijkt een gist, schimmel, parasiet of bacterie de boosdoener te zijn van het Prikkelbare Darm Syndroom.

Daarom starten we altijd met een aantal laboratoriumonderzoeken om de oorzaak van jouw darmklachten te achterhalen.

Tijdens het traject ruimen we vervolgens deze ziekteverwekker op met behulp van zorgvuldig uitgekozen supplementen op basis van de laboratorium resultaten.

Hierna bouwen we aan een stabiele darmgezondheid.

Gedurende het hele traject sta ik aan jouw zijde om je te ondersteunen op gebied van supplementen en voeding om zo snel mogelijk blijvende resultaten te behalen.

Wist je dat bij 85% van mijn cliënten de klachten na afloop van het traject zijn verdwenen of aanzienlijk verminderd? Daar doen we het voor!

Word nu het Prikkelbare Darmsyndroom de Baas!

Deze intensieve darmtherapie is speciaal voor jou ontwikkeld om weer een blije buik te krijgen en de regie over je leven terug te nemen!

De Darmtherapeut Rijswijk hulp bij spastische darm of prikkelbare darm
Darmtherapeut Prikkelbare darmen Spastische darm

DOE-DE-DARMCHECK!

Ik heb niet echt klachten, maar ik zou wel eens willen weten hoe het staat met mijn darmgezondheid.”

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Logisch, want darmgezondheid vormt de sleutel tot een vitaal leven.

Met de Darmcheck krijg je waardevol inzicht in de staat van jouw darmen en wat dit betekent voor jouw algehele gezondheid en welzijn.

Verbeter je immuunsysteem en voorkom allergieën en intoleranties. 

Met nieuw verworven inzichten over je darmgezondheid kan je jouw energieniveau optimaliseren en verbeter je de kans op het vermijden van allerlei aandoeningen.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder ernstige klachten, die preventief aan hun gezondheid willen werken.

Na een ontlastingonderzoek volgen een persoonlijk consult en gezondheidsadvies.

Meld je nu aan voor DOE-DE-DARMCHECK, want met een sterk immuunsysteem kan je zorgeloos (blijven) genieten van een leven vol energie.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE DARMTHERAPEUT:

3

In de afgelopen maanden ben ik bij Evelien geweest, omdat ik al heel erg lang, zo goed als elke dag, buikpijn had. Ik wilde er heel erg graag vanaf en hoorde al veel goede verhalen over Evelien.

En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet.

Na een aantal sessies met gericht kijken naar de symptomen en laboratoriumonderzoeken hebben we de oorzaak aangepakt. Hierdoor gaat het echt zoveel beter en voelt het ook echt alsof ik na al die jaren mijn eigen buik weer terug heb.

Evelien is daarnaast ook een heel fijn luisterend oor en ze doet er alles aan om je te kunnen helpen. Ze neemt daarom ook echt de tijd voor je.

Ik ben echt super blij met haar!

Charlotte G.

Evelien heeft mij waardevolle adviezen gegeven om mijn hevige darmklachten te verminderen. De eettips en recepten die Evelien mij heeft gegeven zijn realistisch en ook goed in te passen in het werkschema van een drukke, alleenstaande, werkende moeder.

Aanvullende voedingssupplementen hebben ertoe bij gedragen dat mijn pijnklachten zijn afgenomen.

Paola vd V.

(Martine bleek diverse voedingsintoleranties te hebben)

Na een jaar klachten en geen oorzaak en oplossing in het reguliere medische circuit, ben ik een beetje ten einde raad aan dit traject begonnen. Ik kreeg heel snel een goed gevoel na m’n eerste gesprek met Evelien.

Ondanks het feit dat ik het – zeker aan het begin van het traject – behoorlijk moeilijk vond om mijn voeding zo goed mogelijk aan te passen, ben ik doorgegaan en heb ik snel gemerkt dat ik me al veel beter ging voelen.

Het is een traject van streng zijn voor jezelf, etiketten heel goed lezen (je leert veel!), accepteren dat je niet zo maar van alles kunt eten, veel pillen en poeders innemen (soms wel een puzzeltje, zeker als je op vakantie bent), maar het geeft zoveel resultaat!

Martine K.

Toen ik een vriendin vertelde over mijn klachten, wees ze mij op orthomoleculaire therapie. Het sprak me aan en daarom ging ik op zoek naar een therapeut in Rijswijk.

Ik vond bij Evelien een goede match! Evelien is geïnteresseerd, luistert goed en denkt mee. De adviezen – op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen – zijn heel praktisch en goed in te passen. Wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat er ruimte is voor eigen inbreng.
Wanneer iets nu niet past of even te veel is, dan zoekt Evelien naar een eventueel alternatief. Een positieve ervaring, én, een vermindering van mijn klachten!

Mirjam V.