Mei 2021
Hooikoorts Darmen orthomoleculaire TherapieMaar niet voor cliënte M. Zij kampte al lang met pittige klachten in het voorjaar. Nou ja, in het voorjaar, eigenlijk had ze tegenwoordig het hele jaar last van hoofdpijn, een snotterneus en traanogen. Op heftige dagen voelde ze zich echt ziek. Een terugkerend fenomeen waar ze steeds meer tegen op ging zien.

Acupunctuur, bio-resonantie en homeopathie (en nog meer) waren er al aan te pas gekomen. Helaas niet naar tevredenheid. Van de huisarts kreeg ze antihistamine-medicatie, waar haar klachten gewoon doorheen kwamen.

Nog één keer dan. Ze wilde een laatste keer kijken of ze van haar hooikoortsklachten af kon komen. Als dit niet zou lukken, dan legde ze zich erbij neer.

Zonder enige verwachting meldde ze zich bij praktijk PEPER&PEEN. Alhoewel ze het niet echt fijn vond om supplementen te slikken, beloofde ze mijn adviezen op te volgen, inclusief het gebruiken van poeders en pillen.  En ze ging er echt voor!

Ook dit keer vormden ontlastingonderzoek en bloedonderzoek naar voedingsintoleranties de basis van de therapie op maat. Ofschoon ze geen ernstige darmklachten had, waren er toch ongeregeldheden die niet in haar darmen thuishoorden.

En voilà, met het terug brengen van de darmgezondheid verdwenen ook haar klachten. Dat was het! Nog maar sporadisch hoofdpijn en geen hooikoorts meer. Wat fijn dat M. het nog één keer aandurfde om de strijd met haar hooikoorts aan te gaan.