Toen ik in 2015 mijn praktijk startte, vond ik de naam PEPER&PEEN wel lekker klinken. Een kleurrijk logo erbij en voilá, gaan met die banaan! Maar in al die jaren hebben al veel mensen mij glazig aan staan kijken als ik vertelde dat ik ‘orthomoleculair therapeut was bij praktijk PEPER&PEEN’. Ze hadden geen idee wat ik deed en dat neem ik ze niet kwalijk.

Daarom: verandering van mijn naam met hopelijk wat minder vragende blikken als ik vertel dat ik:

Darmtherapeut ben en dat ik mensen help met het Prikkelbare Darm Syndroom om meer rust te krijgen in hun buik.

Daarbij introduceer ik het traject ‘Het Prikkelbare Darm Syndroom De Baas’ . Dit traject van een half jaar bestaat uit een uitgebreide darmscreening, hertesten, een voedingsintolerantietest en 6 consulten. Voor één prijs en met dezelfde inzet en bevlogenheid die jullie van mij kennen. Speciaal voor mensen met darmproblematiek die gericht willen werken aan een oplossing.

Heb je vragen? Laat het gerust weten.