In Amsterdam zat een vreemde vogel op een stuur van een fiets. Lekker weg te soezen. Toen de eigenaar van de fiets op pad wilde, kwam de kleine jonge kraai in beweging. Húp, húp, zo naar het volgende rijwiel. Wat was hier zo vreemd aan?

De zwarte vogel bleek niet te kunnen vliegen. Dat is best vreemd als je al twee jaar geleden uit het ei gekropen bent.

Wat was hier aan de hand? Moederkraai had het kleintje ‘stads-eten’ gevoerd. Brood, patat en andere etensresten die op straat te vinden zijn. Hierdoor had de vogel niet genoeg eiwitten binnen gekregen zodat zijn vleugels niet sterk genoeg waren om te vliegen.

Moraal van het verhaal: voed jouw lichaam met wat het nodig heeft. Of je nu een kraai bent of niet!

Jij weet vast wel wat gezonde voeding is en wat je beter af en toe kan laten staan. Maar hoe zit het als je een voedingsintolerantie hebt waar je niet vanaf weet? Dan eet je ‘gezonde’ voeding, maar waar jouw immuunsysteem heel anders over denkt.

Cliënte José heeft het aan den lijve ervaren: ze had met name ’s nachts stress in haar lijf. Onrust in het hoofd, onrustige benen, niet stil kunnen liggen. Ook had ze vrijwel altijd diarree. Wat bleek? Ze verdraagt geen Koe-, Geit- en Schapenzuivel. Vanaf het moment dat ze dit niet meer dronk of at, waren haar klachten weg.

Hoe bijzonder maar ook, hoe fijn als je hier achter komt!

Ben jij benieuwd of er bij jou een voedingsintolerantie speelt? Neem dan contact met mij op!